Tjänster som vi utför!

Ni har valt att kolla in våra tjänster här nedan så har vi samlat några av våra tjänster.

Behöver ditt företag serva, repa eller bygga om i anläggningen har vi kompetensen att utföra de flesta typer av montage och underhållsarbete på din industriella arbetsplats. Vi kan hjälpa er att montera eller byta ut pumpar, rör, ventiler, eller stålarbeten samt ta fram ritningsunderlag.
Kreativa lösningar inom industrin

Kreativa lösningar inom industrin

Vi Levererar kompletta lösningar inom fordonsindustrin så som oljebarer fordonstvättar och reningsverk, allt från små lösa högtrycksaggregat till stora automationslösningar och GDS-hallar. Vi bygger även färdiga lösningar isolerade miljöcontainrar som du sedan kan ha ute på en temporära arbetsplats eller docka mot din befintliga verkstad.
Fordonstvättar, Reningsverk & Oljebarer

Fordonstvättar, Reningsverk & Oljebarer

Vi tillhanda håller tjänster som villa installationer, styr och reglerutrusning samt service och underhåll på elanläggningar. Vi kan även erbjuda kompletta tekniklösningar innom tv, hifi och data där vi samarbetar med ELON ljud och bild Piteå.
Elinstallationer & Reglerteknik

Elinstallationer & Reglerteknik

Vi levererar och servar olika typer av diesel och bensinanläggningar vi kan kan hjälpa till med era ny anläggning från projektering till slutprodukt så tveka inte att höra av er om ni har frågor.
Diesel och Bensinanläggningar

Diesel och Bensinanläggningar